Weinbergről

Kik vagyunk?

A Weinberg 93 Építő Kft. 1993 őszén Sárospatakon alakult hazai magántulajdonú vállalat. Szakalvállalkozóinkkal együtt több mint 500 embert foglalkoztatunk.
A Weinberg 93 egy erős szövet, amelyet vállalatunk tulajdonosa, István karizmatikus egyénisége szőtt. István mentalitása és dinamizmusa ráragad minden kollégára, ezért ha a helyzet úgy kívánja, a cél érdekében nagyobb erőfeszítésre képesek, mint amire munkaszerződésük kötelezi őket. Megtanultuk, hogy nincs lehetetlen. Nincsenek vesztett helyzetek, és már számtalanszor bebizonyosodott, hogy ha közösen hisszük a célt, a lehetetlennek látszó feladat is megvalósítható.

Kik vagyunk?
Mit csinálunk?

Mit csinálunk?

Fő profilunk a generálkivitelezés és az acélszerkezet-gyártás. Közel negyed évszázados működésünk alatt eddig több mint 423 acél- és vasbeton szerkezetű üzemet, gyárat, bevásárló és sportlétesítményt kiviteleztünk. Az általunk gyártott, szerelt épület- és technológiai acélszerkezeteinket 11 500 négyzetméteres üzemünkben gyártjuk. Az anyagok megmunkálása és az alkatrészek gyártása CNC gépsoron történik. Mivel a minőség számunkra mindennél fontosabb, szerkezeteinket mi magunk állítjuk elő. Így a minőség az alapanyagoktól kezdve, a gyártáson át, egészen a beépítésig nyomon követhető.

A minőség mellett környezetünkkel is törődünk, emellett a társadalmi szerepvállalás is szívügyünk.

Társadalmi felelősségvállalás

Büszkék vagyunk környezetünkre, a zempléni térségre. Az egyedi és utánozhatatlan “zempléniség” érzése jelentősen befolyásolja, kik vagyunk és hogyan gondolkodunk, ezért építjük és óvjuk környezetünket.

Társadalmi tevékenységeink között szerepel:

 • helyi csapatsportok utánpótlásnevelésének támogatása
 • a Sárospataki Református Kollégium felújításában való részvétel
 • a Weinberg 93-futóverseny megalapítása
 • helyi rendezvények, fesztiválok támogatása
 • a lovassportok népszerűsítése, Zempléni Lovas Egyesület alapítótagja
 • az orgonafelújítás támogatása, valamint harangvásárlás több környékbeli templom számára
 • a hercegkúti kápolna építése
 • állatmenhelyek támogatása
 • sárospataki és határon túli magyar iskolák támogatása
 • iskolák tanteremfelújítása
Társadalmi felelősségvállalás
Környezettudatosság

Környezettudatosság

A Weinberg 93 a Zempléni-hegység zöld szívében, Sárospatakon található. Első számú feladatunk a fenntartható fejlődés biztosítása, környezetünk, a zempléni táj megóvása. Kiemelt jelentőséggel bír cégünk ökológiai lábnyomának csökkentése. Irodaházunkban alternatív – geotermikus – energiával biztosítjuk a megfelelő hőmérsékletet, míg a csarnok szellőztetését és fűtését központi épületautomatika szabályozza.
Villamos energia felhasználási igényünket napelem erőművel csökkentjük.

Kik vagyunk?

A Weinberg 1993 őszén, Sárospatakon alakult, hazai magántulajdonú vállalat. Átlagban 350 embert foglalkoztatunk. A Weinberg egy erős szövet, amelyet István karizmatikus egyénisége szőtt. István mentalitása és dinamizmusa átragadt minden kollégára, ezért ha a helyzet úgy kívánja, a cél érdekében nagyobb erőfeszítésre képesek, mint amire munkaszerződésük kötelezi őket.

kik vagyunk?

Mit csinálunk?

Fő profilunk az acélszerkezetgyártás és generálkivitelezés. Több, mint húszéves működésünk során eddig több, mint 350 acél- és vasbetonszerkezetű épületet építettünk, épület- és technológiai acélszerkezeteinket pedig saját, 8500 négyzetméteres üzemünkben gyártjuk. Az anyagok megmunkálása és az alkatrészek gyártása CNC gépsoron történik. Mivel a minőség számunkra mindennél fontosabb, szerkezeteinket mi magunk állítjuk elő. Így a minőség az alapanyagoktól kezdve, a gyártáson át, egészen a szállításig nyomon követhető.

A minőség mellett környezetünkkel is törődünk, emellett a társadalmi szerepvállalás is szívügyünk.

mit csinálink

Társadalmi felelősségvállalás

Büszkék vagyunk környezetünkre, a Zempléni térségre. Az egyedi és utánozhatatlan “zempléniség” érzése jelentősen befolyásolja, kik vagyunk és hogyan gondolkodunk, ezért ott segítünk környezetünkön, ahol csak tudunk.

Társadalmi tevékenységeink között szerepel a:

 • Sárospataki Református Kollégium felújítása
 • Weinberg-futóverseny felkarolása
 • Helyi rendezvények, fesztiválok támogatása
 • Lovassportok népszerűsítése (támogatjuk a Nemzeti Vágta előfutamát)
 • Orgonafelújítás támogatása, valamint harangvásárlás környékbeli templomok számára
 • Hercegkúti kápolna felújítása
 • Kennelek építése állatmenhelyek számára
 • Sporteszközök vásárlása
 • Iskolák tanteremfelújítása
Társadalmi felelősségvállalás

Környezettudatosság

A Weinberg a Zempléni-hegység zöld szívében, Sárospatakon található. Első rangú feladatunk a fenntartható fejlődés biztosítása, környezetünk, a zempléni táj megóvása. Kiemelt jelentőséggel bír cégünk ökológiai lábnyomának csökkentése. Irodaházunk tisztán alternatív (geotermikus) energiával működik, míg a csarnok szellőztetését és fűtését központi épületautomatika szabályozza. Emellett szelektíven gyűjtjük a hulladékot, valamint parkosítottuk az épületünket körülvevő környezetet.

Mindemellett mivel hagyományunk részét képezik, mintagazdaságunk foglalkozik őshonos magyar haszonállatok tenyésztésével is.

Környezettudatosság
0
éves működésünk alatt

0
ÉPÜLETET ÉPÍTETTÜNK

0
TONNA ACÉLT MUNKÁLTUNK MEG

0
NÉGYZETMÉTER GYÁRTÓFELÜLETÜNKÖN

Pénzügyi stabilitásunkat és megbízhatóságunkat a Bisnode legmagasabb szintű, AAA minősítésű tanúsítványa is igazolja. Tanúsítvány megtekintése.

Környezetvédelemért tett törekvéseinket az Energiatudatos vállalat díjjal ismerték el. Díj megtekintése.

Érdeklődjön, kérjen árajánlatot!

Kíváncsiak vagyunk projektjére, várjuk jelentkezését!